ceturtdiena, 2010. gada 22. aprīlis

Comme des Garcons: Synthetic

Comme des Garcons ir japāņu dizaineres Rei Kawakubo zīmols, kas piedāvā ne tikai apģērbu, apavus un aksesuārus, kas patiesi ir ļoti augstas kvalitātes, bet arī vairākas parfīma, smaržu un tualetes ūdens sērijas. Synthetic sērijas piedāvājums nav ordinārs, pieļauju arī to, ka daudziem šādi aromāti un to neparastie salikumi varētu šķist pavisam nepievilcīgi, iespējams pat nepatīkami. Tomēr, tas ir kaut kas patiesi unikāls un neatkārtojams, līdz ar to, šādu smaržu īpašnieks pavisam noteikti nav klasisko vērtību piekritējs. Turklāt, modes nozarē aizvien biežāk parādās anti-luxa idejas, kuras rada pavisam jaunu tendenci un jāatzīst, ka tā labprāt patīk cilvēkiem, kas ir noguruši no glamūra pārsātinājuma. Sērija Synthetic ir Series 6, kas imitē mākslīgus aromātus, kuri ir tik ļoti ierasti lielpilsētas iedzīvotājiem. Tajā ietilpst:

Synthetic Garage - garāža (izteikta naftas, mašīnas eļļas, plastmasas, ādas un koksnes smarža)
Synthetic Skai - viltojums (mākslīgās ādas imitācija - greipfrūts, kardamons, koksne un polivinilhlorīds)
Synthetic Soda - limonāde (skābeklis, laims, dažādas ķīmiskas vielas, kad veido saldu limonādes smaržu)
Synthetic Tar - piķis(mitras zemes, izplūdes gāžu, uzkarsuša asfalta un cigarešu dūmu kokteilis)
Synthetic Dry clean - ķīmiskā tīrītava (ozona, metāla, nagu lakas un rožu sintezētie aromāti)

Uzmanības vērts ir arī neparastais iepakojuma dizains:


Tie ir caurspīdīgi plastikāta flakoni, kuru iekšienē atrodas melna miskastes maisa fragments. Visas Series 6 smaržas ir unisex.

Smaržu dizainere, stāstot par Synthetic:
Šīs smaržas ir paredzētas priekš sevis. Tās nav saistītas ar seksualitāti. To mērķis ir veidot sev komfortablu vidi. Tās ir ļoti ekstravagantas smaržas, kuras radītas īpašiem cilvēkiem.
Priekš pilsētnieka nav nekā jaukāka par garāžas, ķīmiskās tīrītavas, uzkarsuša asfalta, gāzēta ūdens un mākslīgās ādas smaržu.

Comme des Garcons piedāvājumā ir ļoti daudzas sērijas, kas piedāvā gan zelta un sudraba smaržu, gan austrumnieciskos vīraka aromātus, kā arī veco laiku spēcīgā odekolona jauno interpretāciju.
Starp citu, šīs smaržas nav tikai labs interneta veikalu piedāvājums, tās iespējams apskatīt, kā arī iegādāties Vecrīgas veikalā Overscore, kas atrodas Smilšu ielā 16. Neliels ieskats:


Nav komentāru: