ceturtdiena, 2010. gada 29. aprīlis

Copes

Jau sen zināms fakts, ka mati ir viena no skaistākajām sievietes rotām. Tie var izskatīties burvīgi vienkārši izlaisti brīvi un var arī apburt ar sarežģītām un ne tik sarežģītām konstrukcijām. Savus matus dievinu ieveidot uz augšu, veidojot dažādas copes. Tās man šķiet tik romantiskas un sievišķīgas, turklāt, tā ir lieliska iespēja izveidot pievilcīgu matu sakārtojumu dienās, kad šķiet, ka matus nav iespējams ieveidot pat ar veļas gludekli. Lūk arī tās, kurām tas lieliski izdodas.

2 komentāri:

ilzesh teica...

tik ljoti patiik taas milziigaas copes,bet shkjiet pirmajaas 3 bildees neviena nav taisiita no iipashnieces matiem,shkjiet arii kerijai filmaa bija shinjons vai kas tml.

fl teica...

Jā, iespējams šeit tiek izmantotas pieliekamās šķipsnas vai tamlīdzīgi atribūti. Ja par dabīgo veidu - viss atkarīgs īstenībā no matu garuma un biezuma. Tādu kā Kerijai iespējams veidot 2 veidos:
1) savāc matus augstā astē, tos pamatīgi uzkasa, lieto putas vai laku un pēc tam uzmanīgi aptin un stiprina ar "neredzamajām" sprādzītēm
2) savāc matus augstā astē un uzkasa atsevišķas šķipsnas (ap piecām man sanāk) astes vidu atstājot par copes centru, lieto putas vai laku, tad katru šķipsnu sāk rullēt uz iekšu (tā kā no apakšas puses uz astes centru) un sasprauž ar sprādzītēm, kad visas šķipsnas šādi sarullētas - veidojas cope.
Jāeksperimentē - viss izdosies :)