ceturtdiena, 2010. gada 6. maijs

Viss iespējamais jau ir izdomāts?

Sockbox (LV)

Bebaroque (ENG)

Attēli no Etsy un Bebaroque.

2 komentāri:

ilzesh teica...

reiz mana pasniedzeeja teica,ka nevienu ideju nedriikst ilgi tureet galvaa,jo buus kaads,kas to nozags pat no tavas galvas...
lai nu kaa, shiis baarkstainaas zekjbikses biju redzeejusi jau agraak,ja nemaldos outsapop.com un arii kreklsvaarkus redzeeju turpat...domaaju,ka viena ideja var tomeer ienaakt 2cilveekiem galvaa vienlaiciigi, bet nu fakts ir tas,ka pie mums vairums laikam nav inforeeti par aarpus robezhaam notiekosho.nesen biju shokaa par to,ka kaada mana pazinja,kurai ljoti patiik taa teikt -mode,nezinaaja,par kaadaaam burberry ruutiim es runaaju,kad viena cita staastiija,cik modiigi driiz buushot zhaabo...celjojam laikaa,taa teikt :)...nu jaa :)
vispaar ljoti forshs blogs!

fl teica...

Jā, varu tikai piekrist par idejām: tās mēdz tīši/netīši dublēties arī kino, dzejā, kulinārijā un kur tik ne. Grūti spriest, kurš no kura ietekmējas un vai ietekme vispār pastāv konkrētajos gadījumos. Mums atliek tikai novērot un izvērtēt pēc saviem ieskatiem un pozīcijas, kura mums labprātāk patīk.
Mode Latvijā šobrīd arī ir ļoti nekonkrēts jēdziens, daži to asociē ar ārzemju tendencēm, daži ar vietējiem dizaineriem, savukārt, citiem mode ir slavens zīmols vai lietoto preču veikala "atradumi."
Un par blogu - liels paldies Tev! :)