pirmdiena, 2010. gada 26. jūlijs

Mīkla

Kā cilvēkam nekad nebūs par daudz? Protams, mīlestības un apavu (mīlestības pret apaviem?). Un Jums nemaz nav jābūt personai, kurai raksturīgs kurpju fetišs. Diemžēl, apavu mūžs ir visīsākais, ko ietekmē gan to valkāšanas īpatnības, gan Latvijai raksturīgais klimats. Tāpēc daudziem, stāvoklis "esmeklējuapavus" ir regulāra, sistemātiska parādība.
Runājot par apaviem, esmu novērojusi 2 viedokļu puses:
1) Apavi var būt nelielā skaitā, tomēr visiem jābūt ļoti kvalitatīviem.
2) Apaviem jābūt lielā skaitā, pat ja tie ir mazāk kvalitatīvi un ir lēti.

Par pirmo viss ir skaidrs - augstas kvalitātes apavi reti spēj radīt sliktu priekšstatu. Vienīgais, kas var negatīvi ietekmēt viedokli ir gaume un personīgā pieredze attiecībā uz konkrētām detaļām/zīmolu. Savukārt, lēti vai viduvējas cenas apavi, kuri ir veidoti gaumīgi un atbilst modes tendencēm, ir daudz sarežģītāks mērķis. Tad nu, ja Jūsu prātu nemulsina mākslīgā āda un ražotājs Ķīna (kuras rūpnīcās savus meistardarbus mēdz radīt pat Dries Van Noten) - tad šī ir Jūs interesējoša apavu izlase.

UrbanOriginal 21.20 $

PLASTICLAND 49.00 $

PLASTICLAND 39.00 $

FOREVER21 22.80 $

FOREVER21 17.80 $

ModCloth 29.99 $

Pull&Bear 34,90 Ls


Piperlime 39.99 $

3 komentāri:

ginta_b teica...

izveelos daudz un ne paaraak daargas taa lai nav zheel peec tam kko nogriezt kko klaat pietaisiit he he...hm jaa patiik protams arii visas taas augstaas modes kurpes mcqeen spaarnotaas vai taas pashas balenciaga, kas tavaa blogaa ar atradiijaas ehhh

ginta_b teica...

es domaaju alexander mcqueen

fl teica...

Paldies par viedokli!
Jā, es uzskatu, ka apavu plauktos jābūt apaviem visdažādākajām dzīves situācijām un pasākumiem - gan ērtiem un vienkāršiem, gan "glamūrīgiem" un ekstravagantiem. Novalkājas visas kurpes vienādi (gan samērā lētas, gan dārgas) - personīgā pieredze.