pirmdiena, 2010. gada 1. novembris

RFW Giveaway

Cienījamie lasītāji!

Šovakar piedāvāju Jums piedalīties nelielā ielūguma izlozē. Kā zināms, šonedēļ Rīgā norisināsies ilgi gaidītā Rīgas Modes nedēļa, kuras ietvaros vairāki vietējie un ārzemju modes dizaineri prezentēs savas 2011. gada pavasara/vasaras kolekcijas. Tāpēc, piedāvāju arī Jums ielūkoties modes nedēļas virpulī, piedaloties un iegūstot ielūgumu uz...

RFW GALA SHOW - Biryukov!




Biryukov kolekcija kļūs par Rīgas Modes nedēļas noslēdzošo skati. Tā norisināsies 6. novembrī, sestdienā, plkst. 21.00. Jāatzīmē, ka ielūgums paredzēts 2 personām, tāpēc laicīgi jāpadomā par savu +1!

Kā iegūt ielūgumu?

Viss ir pavisam vienkārši! Jāpievieno šim ierakstam Jūsu komentārs ar sekojošu informāciju:
- Kādas, Jūsuprāt, ir šīs Rīgas Modes nedēļas 3 intriģējošākās modes skates?
- Kuru Latvijas modes dizaineri Jūs raksturotu kā šī brīža Latvijas modes nozares līderi? Kāpēc?
- Jūsu e-pasta adrese.

Pievienot komentārus iespējams 3 dienas. Laimīgo ielūguma ieguvēju izlozēšu 4. novembra vakarā!

Veiksmi!

[Foto: Biryukov]

3 komentāri:

Anonīms teica...

1) 3 intriģējošākās modes skates - Biryukov, Sarmite Ostaneviča, Atis Artemjevs;
2)Atis Artemjevs. Viņa apģērbiem piemīt šarms, izmalcinātība un vienlaicīgi vienkāršums. Tos var vilkt gan svētkos, gan ikdienā un tev nekad nebūs jāsaskaras ar to, ka pretīmnācējam mugurā ir tas pats tērps, kas tev. Apģērbā dominē melnā krāsa..un melns būs modē vienmēr

- anitairforsha@inbox.lv

dns_denim teica...

1. Manas trīs intriģējošākās modes skates QooQoo(Latvia),Biryukov (Russia),Ilja Bulychev Jeans (Latvia)

2.Hypnosis fashion ar jauno un daudzsološo Agnesi Narņicku priekšgalā, viņas apģērbiem un tērpiem piemīt jauno tendenču un plūsmu apvienojums, kas redzams arī pasaules vadošo dizaineru tērpos, bet pie tam tiek saglabāta arī sava identitāte un doma, es domāju, ka tas ir ļoti svarīgi lai būtu konkurētspējīgs modes biznesā tērpos jāparādās jaunajām tendencēm + vēl savai odziņai klāt.

dns_denim@inbox.lv

Anonīms teica...

1)Intriģējošākās modes skates - Oļega Birjukova skate,Hannas Saren skate - 1 no pazīstamākajiem modes zīmoliem Somijā,Žanete Auziņa, jo viņa ir Fashion Battle uzvarētāja.
2)Žanete Auziņa - viņas tērpiem ir dažādi silueti, audumu gammas - interesani salikumi (krokots, stepēts utml.),mani piesaista viņas tērpos sastopamā romantika, vienkāršība, taču ar to panāktais efekts.Viņas tērpi ir perfekti sakombinēti - gaišais ar tumšo, bēšais ar melno, kažokādas aproces un citas interesantas lietas. Man personīgi pēc viņas tērpiem ir ļoti viegli saprast, kas tad ir aktuāli un kas tad ir modē.Kā arī man vienkārši patīk viņas radītie tērpi un emocijas kuras šie tērpi raisa.

anna3682@inbox.lv