pirmdiena, 2010. gada 6. decembris

Unisex






Daži uzskata, ka unisex ir mūsdienu revolūcija, citi, ka tā ir modes nākotne. Savukārt, vēl citi ir pavisam pret robežu nojaukšanu starp vīriešu un sieviešu apģērbu, vīriešu un sieviešu smaržām, kā arī vīriešu un sieviešu aksesuāriem. Šodien par to trešo kategoriju.

Lai nu kā, bet unisex priekšmeti izraisa interesi, jo to vienmēr uzkurina ziņkāre un vēlme noskaidrot, kā  vienu un to pašu lietu iespējams izveidot tā, lai to varētu izmantot gan mūsdienu sieviete, gan mūsdienu vīrietis. Protams, nevienam nav liegts arī bez speciālā termina lietošanas vienkārši aizlienēt drauga t-kreklu un, uzmanīgi to sabāžot svārkos, papildinot ar masīvu kaklarotu un rokassprādzēm, doties ārpasaulē. Tomēr, cik piemērus Jūs varētu minēt no otra skata punkta? Diez vai tāds pats pieprasījums būs Jūsu lūpukrāsai, pludmales somai vai auskariem.

Savukārt, tas, ko piedāvā artlab ir veiksmīgs unisex piemērs. Tās ir šalles-lakati, kas ir ne tikai praktiski un šobrīd aktuāli, bet arī uzrunājoši pateicoties savam neordinārajam dizainam.

 

Lūk, kā 4 dažādos veidos iespējams izmantot vienu un to pašu šalli - lakatu:

[Foto: Etsy]

Nav komentāru: