trešdiena, 2010. gada 12. maijs

Agyesh Madan

Kas ir retums? Retums ir vīrieši ar stila izjūtu un drosmi izcelties no masas. Tas ir retums, patiesi retums. Šādi vīrieši pievērš uzmanību un grūti pateikt, ar ko tieši - gaumi vai harizmu. Tomēr, būtisks nav iemesls, būtisks ir saturs. Tāds ir Agyesh Madan, kura blogu iespējams aplūkot šeit. Viņa tēls ir piesātināts ar detaļām, krāsām un kontrastiem. Viņš ir vīrišķīgs, bet ne nevīžīgs. Viņš ir mūsdienīgs, bet ne pārspīlēts. Viņš ir vienkāršs, bet ne garlaicīgs.

Džinsu jaka atlocīta ar kreklu - nesarežģīts akcents. Vēl pievērsiet uzmanību lakatiem, kurus Agyesh ievieto krūšu kabatiņās - gan jakās, gan žaketēs. Daudzi noteikti aizmirsuši par šādu nozīmīgu vīrieša aksesuāru.


Jakā paslēpta šlipse, atlocīti džinsu gali un nenopietnas, krāsainas zeķes.


Šorti kombinēti ar žaketi un atkal - lakatiņš krūšu kabatā, kas saskaņots ar kreklu.


Dažādu faktūru un krāsu džinsa audumu kombinējums un dzeltens akcents.


Gaumīga somas un apavu izvēle, arīdzan - retums.


Smilškrāsas tauriņš.


Tik aktuālās galifē un apjomīgs lakats.

Kas trūkst Latvijas vīriešiem - drosme vai pašpārliecinātība?

3 komentāri:

ilzesh teica...

laikam jau pietruukst stila izjuutas un drosmes...vispaar lakatinjsh kruushu kabataa,manupraat ir baigi labaa lieta

chaacha teica...

Nu ja ir pašpārliecinātība, tad drosmi nemaz nevajag.
Pievērst uzmanību ar savu apģērbu, tikai tāpēc, ka drosmīgs, ir muļķīgi, un tas uzreiz "sit cauri"- apģērbies savādāk kā citi ne tāpēc, ka pats domātu, ka tā es gribu izskatīties, bet gan tikai tāpēc, lai kaut ko par sevi (re cik es kruts!) pierādītu pārējiem.

Tā ka es par pašpārliecinātiem puišiem/vīriešiem!

fl teica...

Piekrītu par to, ka apģērbs nepadara personu labāku, gudrāku, stiprāku u.tml. Es biju šīs pārdomas attiecinājusi tieši uz vietējo vīriešu gaumi un apģērba izvēli, kas bieži vien ir ļoti aprobežota. Šīs aprobežotības iemesli varētu būt dažādi - arī bailes izskatīties atšķirīgam/smiekīgam (trūkst drosmes!?) vai eksperimentēt un izvēlēties aktuālākās modes tendences (iespējams, pašpārliecinātības trūkums!?). Protams,nevajag ģērbties, lai CITIEM patiktu vai, lai CITI kaut ko padomātu. To vajag darīt, pirmkārt, sevis paša/pašas dēļ. Un ne jau visiem tā mode interesē - to es apzinos. Ir arī sievietes, kuras ir vienaldzīgas šajā jautājumā.

Agyesh ir lielisks piemērs kā, neieguldot milzīgus līdzekļus, bet gan veikli kombinējot - vīrietis var izskatīties vēl pievilcīgāks, nekā to daba radījusi. :)