ceturtdiena, 2010. gada 1. jūlijs

Lola

Jā! Šī diena ir klāt! Jauns fashion blogs ir dzimis un, bez šaubām, īsā laika posmā tas kļūs par vienu no pasaulē apmeklētākajiem un "aprunātākajiem" blogiem - kāpēc? Tāpēc, ka tā autore ir pop mūzikas dīvas Madonnas 13-mit gadīgā meita Lola.


Lolas blogu rotā virsraksts "Material World, fashion blog for the material girl". Un, kurš gan, to izlasot, savā prātā nesāk dungot Material girl?

Pirmkārt, Lola vizuāli ir ļoti līdzīga mātei, kas ļoti intriģē - diez vai viņas stils attīstīsies tik pat unikāli?
Otrkārt, cilvēkiem vienmēr interesēs - kā tik liela mēroga slavenības meita dzīvo un, kāda ir viņas izvēle modes pasaulē?
Treškārt, Lola ir vēl samērā jauna un ļoti iespējams, ka tieši viņas jaunība un atsķirīgais skatījums spēs ietekmēt pasaules modes tendences.

Jā, jau pats pirmais Lolas pirmais ieraksts neatstāj vienldzīgu: "I’m 13 and I’ll be 14 in October, so I can’t wait for that because I am FINALLY allowed to dye my hair… THANK YOU MOTHER!!"

Uh!

Seko līdzi twitter - MaterialGirl

2 komentāri:

Anonīms teica...

Man šķiet, ka Lolai drīzumā modes pasaulē varētu būt pat lielāka teikšana nekā Madonnai, jo Lola ne reizi vien jau savos 13 gados ir izcēlusies ar, manuprāt, fantastiskā tērpu kombinācijām, bet paldies par šo postu, citādi es būtu palaidusi garām Lolas blogu. :)

fl teica...

Jā, tieši tāpēc arī es ar lielu interesi sekoju viņas blogam, jo paredzu, ka vilšanās sajūtu nepiedzīvos neviens.
Paldies Tev, centīšos arī turpmāk!