pirmdiena, 2010. gada 5. jūlijs

Pony2

Kādu laiku atpakaļ šeit rakstīju par Beyond the Valley piedāvātajiem sieviešu apaviem, kas veidoti no ponija ādas.

Savukārt, šodien ieskatījos Bryanboy bloga jaunākajos ierakstos, kuros vairākās fotogrāfijās ir redzami šie zīmola Finsk apavi - viņa paša kājās. Šeit Bryan viedoklis par tiem.



Nezinu kā Jūs, bet es, redzot vīrieti sieviešu apavos (īpaši augstpapēžu), nespēju reaģēt ar mierīgu prātu. Šī situācija drīzāk izraisa smieklus, nevis spēju sniegt objektīvu vērtējumu un veikt kādus secinājumus (bez aizspriedumiem, stereotipiem). Jā, iespējams, ka pastaigājoties šaurajās Parīzes ieliņās vai saulainajā Milānā mana attieksme būtu savādāka - vide rada noskaņu un cilvēki atbilst šai videi. Tomēr, jāpaiet samērā ilgam laika posmam, lai vīrieti izteikti sievišķīgā apģērbā, aksesuāros vairākums raksturotu kā normu. Jā, mode un normas robežas - kaut kas absurds. Bet praksē, t.i., reālajā dzīvē?

[Foto: Bryanboy]

2 komentāri:

ilzesh teica...

diezgan jēla tā vīriešu tendence nēsāt augstpapēžu apavus.fuj,labāk lai meitenēm papēži un puikām labākajā gadījumā skotu svārki,Skotijā protams

fl teica...

Ilzesh, pilnīgi piekrītu. Vīrietim ir jābūt vīrišķīgam, pat tad, ja viņš aktīvi seko pēdējām modes tendencēm. Bet būt vīrišķīgam ar 10 cm papēžiem droši vien ir neiespējami. (Iedomājos gaitu!)
Par svārkiem - H&M 2009. gada kolekcijā prezentēja svārkus vīriešiem. Kaut arī pāri celim... personīgi mani nesajūsmina. Te aplūkojami -
http://www.tribine.lv/sex-un-pops/HM-jaunaja-kolekcija-dzekiem-velk/14045