pirmdiena, 2010. gada 16. augusts

Latvija PAR modi

Ar katru gadu modes jeb fashion blogu cienītāju loks paliek aizvien lielāks un lielāks. Sākotnēji tie ir lasītāji, kuri aizrautīgi seko līdzi citu blogeru aktivitātēm un dzīvesveidam, līdz daļa no lasītājiem, smeļoties iedvesmu un iegūstot apņēmību, no lasītāju pulka pievienojas rakstītājiem. Un tā Latvijā parādās aizvien jauni blogi, kuros Jūs varat lasīt un skatīt visdažādākos materiālus par modes industriju un šo blogu autoriem.

Tomēr, lai kļūtu par blogu lasītāju, nepieciešams noskaidrot un atlasīt tos blogus, kurus pievienot savā lasāmo blogu listē. Šeit seko dažādi varianti:
1) google [un mediji]
2) trešo personu ieteikumi
Savukārt, vienota apkopojuma par Latvijā radītiem/latviešu radītiem/latviešu valodā rakstītiem modes blogiem nav, kas ir gan neērti praktiski (meklēšanas process), gan neērti no informācijas pieejamības viedokļa.

Kā redzams, tagad blakus bloga sākumam atrodas jauna lapa: Blogu alfabēts. Blogu alfabētā, alfabētiskā secībā ir uzskaitīti modes blogi, kuru autori ir Latvijā dzimuši un/vai dzīvojoši modes cienītāji, kuri runā un raksta arī par Latvijas modes notikumiem un skatuves personāžiem. Šis alfabēts tiek regulāri papildināts, tāpēc, arī Jūs varat ieteikt un pastāstīt par Blogu alfabētam vēl nezināmiem modes blogiem. Šādi aizvien vairāki blogu lasītāji varētu smelties iedvesmu un gūt lielāku apņēmību - lai pievienotos modes blogu rakstītājiem!

Ieteikt savu personīgo vai savu favorīt blogu iespējams komentāros un rakstot uz fl e-pasta adresi:
flashing-l@inbox.lv. Kas pievienots Jūsu blogu listei?

Nav komentāru: